Foodduck ökar trivseln för kunderna på Finnrestas restauranger

Foodduck / Foodduck ökar trivseln för kunderna på Finnrestas restauranger

Foodduck ökar trivseln för kunderna på Finnrestas restauranger

Finnrestas kökschef Jaakko Riikonen (vänster) och verkställande direktör Olli Tokoi är mycket nöjda med Foodduck-samarbetet som lett till snyggare brödbord och större trivsel för kunderna.

Finnrestas tre restauranger på Tammerfors Mäss- och Sportcentrum har redan under några månaders tid använt fem FOODDUCK® påläggsdoserare för bredbart pålägg. Finnrestas personal är nöjd med sitt val.

“Vi vill gå i täten för utvecklingen och ge våra kunder nya erfarenheter. Det faller sig naturligt för oss att välja Foodduck innovativa och smarta påläggsdoserare till våra restauranger. De är dessutom helt inhemska”, konstaterar verkställande direktör Olli Tokoi.

“Restaurangens bröd- och påläggsbord hålls riktigt snyggt.”
-Jaakko Riikonen, kökschef

Kökschef Jaakko Riikonen berättar att FOODDUCK-apparaterna ökat kundernas trivsel: “Restaurangens bröd- och påläggsbord hålls riktigt snyggt. Inga tomma margarinaskar på bordet, och inga smörknivar som faller i golvet. Mycket hygieniskt är det också eftersom pålägget är helt färskt när det tas ur doseraren.”

Riikonen tycker det är utmärkt att personer med celiaki riskfritt kan använda samma doserare som andra matgäster eftersom brödsmulor som innehåller gluten inte i något skede kan hamna i pålägget.

Samarbetet mellan Finnresta och Foodduck Oy har varit mycket nära. Restaurangpersonalen är nöjd med de grundliga instruktionerna i användningen.

Samarbetet har varit inspirerande också för Foodduck: “Det var fint att genast i startskedet hitta en partner med samma värderingar som våra. Tampereen Messut har alltid varit en föregångare i sin bransch, och det vill vi också vara”, konstaterar verkställande direktör Timo Sorsavirta.

Finland Restaurants Oy äger Finnresta-restaurangerna och ingår i koncernen Tampereen Messut. På Tammerfors Mäss- och Sportcentrum anordnas idrotts-, företags-, publikevenemang och mässor med omkring 650 000 besökare varje år.