Sjukhus och servicehem

FOODDUCK® -doseraren för bredbart pålägg lämpar sig utmärkt för sjukhus och servicehem. Tack vare våra många alternativa apparater kan doseraren användas hos sjukhusens och servicehemmens  personalrestauranger, på avdelningarna i serveringsvagnarna och vid behov också för att underlätta arbetet med att breda smörgåsar i köket. Förutom att apparaten är lätt att använda, är den också hygienisk då man inte rör vid pålägget i något skede och inga brödsmulor hamnar i pålägget.

Ju fler matgäster – desto större fördelar och besparingar!

”I bägge matsalarna är man mycket förtjust i Ankan. Samma positiva effekter gäller på både större och mindre ställen. En stor extra fördel i Kälviä är att rörelsehindrade matgäster lätt kan ta sitt margarin själva. Påläggsdoseraren är också trygg att använda för personer med allergier och celiaki.”

Johanna Vähärautio
Serveringsansvarig
Karleby

Ta del av de övriga referenserna

De viktigaste fördelarna för sjukhus och servicehem.

Lätt att använda, snygg och hygienisk.

Mindre svinn – De miljövänliga alternativet.

Kompakt format och mobil – lämpar sig för avdelningens serveringsvagnar.

Sparad arbetstid.

Intrimning och användning

FOODDUCK mobile revolutionerar doseringen av bredbara pålägg på sjukhus och servicehem. De visade positiva effekterna gäller miljö, kostnader och kundernas upplevelser. Ju fler matgäster – desto större är fördelarna och inbesparingarna.

Se en kort video om FOODDUCK mobile!

Vanliga frågor

Den helt trådlösa FOODDUCK mobile

Om så önskas, den helt trådlösa FOODDUCK mobile är en ny medlem i den finländska familjen med FOODDUCK doserare för bredbart pålägg. Den lämpar sig allt mer mångsidigt överallt tack vare sitt format och alternativen för bredbara pålägg.

Särskilt väl lämpar sig FOODDUCK mobile exempelvis för sjukhus. Servicehem, daghem, läroinrättningar. Restauranger, matserveringar, hotell och yrkeskök.

FOODDUCK® mobile

  • 51 x 18 x 36,5 cm (H x B x D)
  • Ramkonstruktion: elektrolytpolerat rostfritt stål
  • Strömkälla 230/110 V
  • Påläggsförpackning 1 kg, tillräckligt för 140-250 portioner
  • Made in Finland