Blog

Foodduck / Translated  / FOODDUCK®-påläggsdoseraren har nu en egen effekt på Instagram

FOODDUCK®-påläggsdoseraren har nu en egen effekt på Instagram

Foodduck Oy har lanserat en egen effekt på Instagram. Med effekten kan du nu enkelt testa hur FOODDUCK®-apparaten skulle se ut på en verklig plats, som i en skola, förskola, sjukhus, vårdcentral, hotell, restaurang eller vilken typ av storkök som helst.

Effekten drivs med intelligent 3D-teknik och med den kan personer som är intresserade av att hyra en FOODDUCK®-apparat testa hur den passar in i ett befintligt utrymme, som till exempel på en serveringslinje, ett brödbord eller en serveringsvagn. Effektens apparat motsvarar till utseendet modellen FOODDUCK mobile, som är den populäraste modellen bland våra kunder. Genom att beröra skärmen länge kan du även titta på en animation där apparaten doserar pålägg på ett bröd.

För att testa effekten behöver du bara en smarttelefon och ett Instagram-konto. Du hittar effekten i våra Instagram profil @foodduck_finland under smilis och på effektgalleriet med sökordet foodduck eller via länken nedan. Kom även ihåg att spara effekten bland dina egna effekter, så att du hittar den snabbare i fortsättningen.

Har du ännu ingen påläggsdoserare? Testa effekten idag!

Öppna effekten här