Blog

Foodduck / Translated Ruotsi  / Foodduck med på Storköksproffsens vårseminarium i Hyvinge 10.-11.4.2019

Foodduck med på Storköksproffsens vårseminarium i Hyvinge 10.-11.4.2019

Foodduck är med på Foodduck är med på Storköksproffsens vårseminarium i Hyvinge 10.-11.4.2019. Teman för seminariet är arbetskrafts tillgänglighet, arbetsredskap för att leda matservicen samt utmanande kundsituationer. Intressanta ämnen är även artificiell intelligens i professionellt kök, skicklighet att uppnå, livsmedelssäkerhet och “ren mat”. På seminariedagens pauser kan man lära känna samarbetsparternas utställningar, njuta av kvalitetsmat och träffa kollegor.

Välkommen att träffa oss och bli bekant med världens mest hygieniska och ekologiska doserare för bredbart pålägg. För första gången framme på evenemanget är den förtjusande nyheten FOODDUCK® Lille -påläggsdoseraren, som passar mångsidigt överallt på grund av sin mindre storlek och vid behov en lös powerbank.

Närmare information om evenemanget på Finska