Blog

Foodduck / Suomi  / Foodduck är med på Storköksproffsens 50-årsfestseminarium 24.10.2019

Foodduck är med på Storköksproffsens 50-årsfestseminarium 24.10.2019

Foodduck är med på Storköksproffsens 50-årsfestseminarium i höst i Helsingfors 24.10.2019.

Teman för seminariet är bland annat Storkökens klimatvänlig vegetarisk mat, verktyg för hållbar utveckling av offentliga mattjänster och arbetets relevans. I evenemanget kommer det också att diskuteras effekterna av samhällets förändringar på matkulturen och ge information om de senaste näringsrekommendationerna. Under pauserna kan man lära känna samarbetspartners utställningar, njuta av god mat och bygga nätverk.

Välkommen att träffa oss och bli bekant med världens mest hygieniska och miljövänligaste doserare för bredbart pålägg. Framme på evenemanget är den förtjusande nyheten FOODDUCK® lille -påläggsdoseraren, som leveranserna börjar på hösten 2019. Apparaten passar mångsidigt överallt på grund av sin mindre storlek och vid behov en lös powerbank.

 

Mer information om evenemanget på finska