Fördelarna

Foodduck / Fördelarna

Varför FOODDUCK?

MERA MED MINDRE PLAST.

För att tillverka den toppekologiska FOODDUCK -förpackningen för bredbart pålägg behöver man endast en bråkdel av det råmaterial som de traditionella askarna kräver.

INGET ALUMINIUM.

Den mer miljövänliga FOODDUCK-förpackningen för pålägg är helt aluminiumfri och kan lättare återvinnas än de nuvarande förpackningarna

ETT KYLIGT FARVÄL TILL SPILL OCH SVINN.

Den framstegsvänliga FOODDUCK-teknologin gör det möjligt att effektivt återvinna förpackningen och den får nästan helt och hållet slut på svinnet. Dessutom ger den exakta doseringen betydande besparingar i förbrukningen av pålägg.

NER MED KOSTNADERNA FÖR FÖRPACKNINGSAVFALL.

FOODDUCK- påläggsförpackningen producerar endast en tiondel av den nuvarande mängden förpackningsavfall och minskar på så sätt belastningen på miljön och kostnaderna för sophanteringen.

HYGIENISK OCH ALLERGIVÄNLIG.

Det är otroligt lätt att använda påläggsdoseraren FOODDUCK  och hålla den ren. När man använder FOODDUCK -doseraren rör man inte i något skede pålägget med händerna när det används. Pålägget kommer inte heller i beröring med brödet och inga brödsmulor hamnar i det. Därför är FOODDUCK också ett säkert alternativ för personer med celiaki.

TRYGG.

FOODDUCK -doseraren har ett kylsystem som garanterar optimal temperatur hela tiden den används.

SJÄLVSTÄNDIG OCH FLEXIBEL I TEAMET.

FOODDUCK är helt automatisk och kan fjärrstyras om så önskas. Det är otroligt lätt att använda och rengöra den. Det smarta systemet gör det också möjligt att samla in exakta data om förbrukningen. För att fungera behöver apparaten endast en FOODDUCK -förpackning med bredbart pålägg och den meddelar automatiskt när den behöver bytas ut.

BEKVÄMT MED LEASINGAPPARAT.

FOODDUCK® -doserarna för bredbara pålägg är alltid hyrda apparater. De är lätt att ta i bruk och kräver ingen investering för det. Apparaterna är konstruerade och planerade som livscykelapparater för att stödja en hållbar utveckling och cirkulationsekonomi. Månadshyran innefattar alltid ett serviceavtal. Vi svarar för att kunden alltid till sitt förfogande har en apparat i toppskick.

SMART OCH FJÄRRSTYRD.

FOODDUCK som utnyttjar Föremålens Internet (IoT) är helautomatisk och kan fjärrstyras om så önskas. Det intelligenta systemet gör det också möjligt att samla in data om förbrukningen och optimera användningen. Man får apparaten att t.o.m. självständigt förutse behov av service.

EN SNYGG BRÖDBUFFE.

Vi är med i Miljöministeriets samhällsåtagande för en hållbar utveckling ”Ett Finland, som vi vill ha 2050  – Servering av pålägg enligt en hållbar utveckling”. Vi förbinder oss genom vår verksamhet att främja kunskap för kunderna.