Co-branding products

Foodduck / Co-branding products

Bekanta dig med våra samarbetspartners pålägg!

 

FD Margarin (tidigare Kruunumargarin)

FD Margarin var det första pålägget som användes i FOODDUCK -enheterna. FD Margarin är en vegetabilisk margarin, en 60% fettinnehållande hjärt märkt-produkt (motsvarar nyckelhåls-märket) i enlighet med rekommendationer för skolmat inom norden. Produkten tillverkas av Orkla och leverares av KåKå Ab i Sverige.

 

Ytterligare produkt information:
Produktspecifikation

 

Beställningsanvisningar:

Produkten är tillgänglig i Finland och Sverige. Beställningar och förfrågningar om produkten sker via vår samarbetspartner Condite Oy. Läs mer: www.condite.fi. Gör din beställning genom att ringa till Condites beställningsnummer: +358 2 4365 900 eller genom att skicka e-post till adressen tilaukset@condite.fi.

 

Carlshamn 3 oljor margarin

Carlshamn 3 oljor margarine är en läcker, palmoljefri margarin som kombinerar raps, shea och kokosnötolja. Produkten tillverkas av Bunge och levereras av svenska grossistbutiker Martin & Servera samt Menigo.

 

Ytterligare produkt information:
Produktspecifikation

 

Beställningsanvisningar:

Produkten kommer endast att finnas tillgänglig för våra svenska kunder från våren 2021. Läs mer: www.carlshamnsväxtrike.se eller fråga mer på våra samarbetsparnet Sales Support i Sverige.

Påläggssortimentet förnyas och växer hela tiden. Håll dig uppdaterad!